Gebruikersovereenkomst

 

Aansprakelijkheid AMZ Kortingscode.nl

Een ieder die gebruikmaakt van amzkortingscode.nl gaat akkoord met onderstaande voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen.

Kopen van producten en/of diensten

amzkortingscode.nl verkoopt uitdrukkelijk geen producten. Gebruikers bestellen bij een webshop, niet bij amzkortingscode.nl. amzkortingscode.nl is om die reden niet aansprakelijk voor enige schade die, in welke vorm of op welke manier dan ook, is toegebracht aan de gebruiker door de aankoop van een product en / of dienst.

Onjuiste informatie

amzkortingscode.nl toont de acties van verschillende verkopers die op Amazon hun producten verkopen. Hoewel wij er alles aan doen om alleen de juiste informatie te tonen, kunnen wij niet garanderen dat elke actie ook daadwerkelijk werkt en alle weergegeven informatie correct en actueel is. amzkortingscode.nl is niet aansprakelijk voor enige schade die, in welke vorm of op welke manier dan ook, is toegebracht aan de gebruiker door het gebruik van informatie op amzkortingscode.nl.

Intellectueel eigendom

Het Nederlands recht is van toepassing op deze website. Op de inhoud en vormgeving van de website rust auteursrecht en databankenrecht. amzkortingscode.nl is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik, en dus niet voor commerciële doeleinden. amzkortingscode.nl mag op geen enkele onrechtmatige manier, of op een manier die schade kan toebrengen aan de organisatie, gebruikt worden, zulks ter beoordeling van amzkortingscode.nl.

Klachten

Wanneer u een klacht heeft over amzkortingscode.nl, dan dient u deze door middel van een e-mail aan ons kenbaar te maken. Wij nemen alleen klachten in behandeling die duidelijk zijn geformuleerd en waarbij volledige naam en adres gegevens worden genoemd. Klachten worden doorgaans binnen 14 werkdagen na ontvangst door ons in behandeling genomen.

Wijzigingen

amzkortingscode.nl behoudt zich het recht voor om de hierboven genoemde voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen op elk gewenst moment te wijzigen.