Zakelijk inloggen


Hoe werkt het?

Voeg uw product(en) toe die je op Amazon Nederland en/of Duitsland aanbied. Geef aan hoeveel kortingscodes u weg wilt geven, wat de actie prijs is en hoelang de actie duurt.

Upload je TXT bestand met uw Amazon kortingscodes in het systeem.

Het product staat nu live en consumenten kunnen uw Amazon kortingscode claimen. Nieuwe acties staan gelijk onderaan op de homepage onder Trending Deals. Via de zoekbalk of categorieën selectie kan de consument ook gemakkelijk uw product vinden.

Uw product extra laten opvallen? Maak dan gebruik van ons Adverteer Systeem, u kan dan uw product bovenaan op de homepage plaatsen onder Hot Deals. Bekijk in uw dashboard onder het kopje adverteren voor de mogelijkheden.

Product Reviews nodig? Maak dan gebruik van ons Review Uitnodiging Systeem. Wij bieden een uniek systeem aan waarmee u de consument die uw Amazon kortingscode heeft geclaimd, een uitnodiging kan sturen om uw product te reviewen op Amazon. Bekijk in uw dashboard onder het kopje Review Uitnodiging voor meer informatie.

Statistieken overzicht, bekijk in het dashboard hoe vaak er op uw advertentie is geklikt, hoeveel kortingscodes er zijn geclaimd, en hoeveel consumenten u kan benaderen voor een product review uitnodiging.